+8613684940952 Kevin
+8617370025851 Mika

EA Ta'aloga FIFA & Stonewall FC Au'au e Fa'amanatuina Laces Fa'ailoga

Ua atoa le tausaga talu ona tatala le latou 'Unity Kit', Stonewall FC ma le EA Sports FIFA ua toe o mai e lagolago le tauvaga Rainbow Laces i lenei tausaga, ma ua maua e le au taaalo FIFA 22 le avanoa e tatala ai le pusa iloga o le kalapu i le taaloga e ala i le faamaeaina. se faasologa o sini.

O le taimi lea i le tausaga talu ai, na fa'aaoga ai e Stonewall FC le avanoa na saunia e Rainbow Laces i le vaiaso e fa'ailoa mai ai a latou pusa kalapu fou mo le vaitau 20/21, na faia i le galulue fa'atasi ma le ta'ita'i o le kalapu sponsor adidas o se vaega o le adidas football collective.I le taimi nei, o loʻo toe faʻatasi le kalapu ma le EA Sports FIFA, i se gaioiga o le a vaʻaia ai le pusa o loʻo avanoa i le FIFA 22. O le kit o le a maua i le FUT seia oʻo i le Aso Faraile 17 Tesema.

stonewall-4-min
stonewall-3-min

Ole tausaga nei, ole fa'aupuga a le Rainbow Laces a Stonewall UK o lo'o taula'i ile fa'amalosiau uma o tagata LGBTQ+ fa'alaua'itele ma so'otaga ile 'Lace Up and Speak Up'.O se suiga mai le ofuina o manoa e fai ma faʻailoga o le aofia, i se tautoga e tautala e lagolago ai le LGBTQ + faʻatasi ma le faia o talanoaga e faʻafaigofie ai suiga lelei.

Stonewall FC Chair, Alex Baker, fai mai: "O le faʻaofiina o la matou Unity kit i le EA SPORTS FIFA 22 o se taimi mitamita mo i matou o se kalapu.O suʻesuʻega a Stonewall UK o loʻo faʻaalia ai o le 43 pasene o tagata LGBTQ + o loʻo lagona pea o taʻaloga o se avanoa le fiafia mo i latou, ma mo le silia ma le 30 tausaga, o loʻo i ai le matou kalapu e faʻaalia ai se siosiomaga faʻafeiloaʻi ma lagolago mo tagata e taʻalo soka tusa lava po o a latou faʻafeusuaiga ma itupa. faasinomaga.Matou te fa'amalosia tagata ina ia fa'amaualuga po'o ai i latou ma fa'atupu avanoa e mafai ai ona avea i latou ma tagata moni, a'o ta'alo le ta'aloga latou te fiafia i ai.

"Matou te faʻamoemoe o le a ofuina e tagata o le LGBTQ + nuʻu ma paaga a matou pusa Unity ma le mitamita - i totonu o le taʻaloga ma le tagata - ma o le pusa e faʻaalia ai talanoaga lelei ma uo, aiga, ma fesoʻotaʻiga e uiga i le taua o le LGBTQ + faʻaalia ma o le mana'oga e tete'e atu i so'o se faiga fa'ailoga tagata.

stonewall-2-min

Ole ofutino Stonewall FC Unity e avanoa mo se taimi mulimuli, tuusao mai le faleoloa o le kalapu.Stonewall FC o le a foaʻi atu le 10 pasene o le aofaʻi o tupe maua mai le faʻatau atu i le latou kalapu kalapu, Mermaids, ae o soʻo se tupe mama tele o le a toe faʻapipiʻiina i totonu o le kalapu.I le avea ai o se faʻamalosi mo tagata faʻamoemoe, soʻo se tasi na te faʻatonuina se ofutino Unity i le va o le 8th - 22nd Tesema 2021, o le a otometi lava ona ulufale i se tauvaga e manumalo ai i se tasi o lomiga numera ono o le FIFA 22.

stonewall-1-min

Taimi meli: Tes-15-2021